Hallotta vagy sem, akarja vagy sem, de elég nagy az esély, hogy a 10 éves Destiny's Child összeálljon, legalább egy turné erejéig. A Gospel Music Awardson már újra együtt énekeltek, de a saját nevükön. Ugye milyen fantasztikus lenne, ha visszaállna a régi rend, és megint létezne a Destiny's Child? Vannak érveink is. 

1. Nincsenek is lányzenekarok

Főleg MILF zenekarokból van hiány, meg ugye a One Direction is oszladozik, szóval szükség van a Destiny's Childra, akár a levegőre. 

2. egyszer még muszáj előadniuk élőben a Say my Name-et

Egyszerűen muszáj. Mégiscsak ez volt az egyik legmenőbb számuk. Vagy a Survivor? Vagy a Bootylicous? Vagy a Lose My Breath? Annyi van, hogy elég nehéz a választás, a lényeg, hogy ha lesz turné, akkor legyen meg az összes. SAY MY NAME! 

3. Így Beyoncénak még több pénze lenne

Oké, ez nekünk halálmindegy. De legalább Kelly Rowlandnek és Michelle Williamsnek is jobban menne egy ideig. Talán nem kéne többé az UNIVERZUM KIRÁLYNŐJÉNEK hívni Beyoncét, valaki hátha letaszítaná a trónról. 

Rowland és Williams is próbálkozott a szólókarrierrel, de csak Beyoncénak jött be igazán az élet – már, ami a világhírnevet jelenti. Williams a Broadwayen játszik, elég nagy sikerrel, Rowlandnek meg ki tudná elfejteni a Dilemmát

4. Legalább ki lehetne cseszni Beyoncé apjával

Ez az összeállás sokkal bonyolultabb, mint gondolná. Beyoncé apja, Mathew Knowles volt a menedzsere a zenekarnak. Eddig minden szép és jó, de a tagok, beleértve Beyoncét is eléggé összevesztek Knowles-szal. Destiny's Child néven nem is mozoghat úgy a trió, hogy azzal az egykori menedzserük ne járna jól.

És ezt miért nem akarják?

Például azért, mert Beyoncé 2011-ben lopással gyanúsította meg a saját apját, majd be is perelte. Korábban pedig minden tag meg akart válni Mathew Knowles-tól. Éppen ezért sajnos a nevet nem is vihetik tovább. Ha össze is állnak vagy saját néven, vagy esetleg újjal túrhatják ki apukát a dollármilliókból. 

5. Mert a Destiny's Childra szükség van, és kész

Egy turnéra mindenképpen vicces lenne. Főleg, ha a régi szettekben ugrálnák végig azt a másfél órát, amiket annak idején még Beyoncé anyja varrt.