Négy percnyi Bosszúállókkal kapcsolatos kérdés, majd még kettő, nagyon kínos kérdésekkel teli perc után állt fel egy interjú közepén, majd viharzott ki a szobából Robert Downey Jr. – írja a Defamer. A színésznek ugyanis nem tetszett, hogy a Channel 4 riportere, Krishnan Guru-Murthy asötét korszakáról kérdezte őt.

Robert Downey Jr-nak látszólag már ott elment a kedve az egésztől, mikor a riporter egy 2008-as, vagyis több mint 7 évvel ezelőtt adott interjúban elhangzott mondatáról faggatta, mert közben folyamatosan oldalra nézegetett idegesen.

Majd mikor a riporter összevissza kezdett dadogni, Downey szólt neki, hogy örülne, ha végre kibökné a következő kérdést is, ami végül tényleg és totálisan kiborította a színészt. 

Nehéz szó szerint idézni, mert Krishnan Guru-Murthy tényleg borzasztó zavarosan szedte össze a mondanivalóját, de a lényege az volt, hogy most akkor mi a helyzet Downey és az apja közti kapcsolattal, meg az egykori sötét korszakával, és drog-, meg alkoholproblémáival, illetve hogy tényleg túl van-e ezeken.

A láthatóan ideges Downey válasza pedig csak ennyi volt:

Viszlát!

– majd mosolyogva felállt és kiment.

Ami totálisan érthető, mert a riporterrel elvileg új filmjéről kellett volna beszélgetnie, nem pedig politikai álláspontjáról és a múltjáról, főleg nem ilyen bénán.

De ami ennél is érdekesebb, az az, hogy ugyanez a riporter egyszer már került hasonló helyzetbe, mikor ugyanilyen piszkálódónak szánt, de szörnyen béna kérdéeket tett fel Quentin Tarantinónak, aki bár nem állt fel interjú közben, de azért picikét leüvöltötte a fejét, és elmagyarázta a sorozatosan idióta kérdéseket feltevő riporternek, hogy ő most a filmjét akarja promózni, nem pedig ostoba kérdésekre válaszolni.

Nem biztos, hogy Krishnan Guru-Murthy ezek után népszerű lesz a színészek vagy rendezők körében.