Fontos!

Mindenképpen görgessen posztunk végére, mert a csatorna közzétette a veszekedés vágatlan változatát.

 Pénteken azzal ért véget az Éden Hotel című reality adása, hogy Éden Nórira Gábor, az új párja, rámászott, és ő ennek nem örült. A TV2 most kiadott egy videót (a jövő héten kerül adásba). Az látható rajta, ahogy Nóri a vacsora közben azt mondja a játékostársainak, hogy „semmiféle erőszakról nem volt szó” közte és Éden Gábor közt. Többen is rákérdeznek – miközben jalapeno paprikáért és sóért fordulnak egymáshoz –, hogy akkor mi is történt az ominózus éjszakán, mert ugye a csajok máshogy tudják: erőszakoskodást mondott nekik.

Ennél az egy mondatnál többet sajnos nem mond egyik érintett fél sem, Éden Marianna letudja annyival, hogy Nóri keveri a dolgokat, beszél összevissza, esélyesnek tartja, hogy őt küldjék haza. A dologról megkérdeztük a csatornát is.

„Erőszakos cselekmények esetén egyértelmű az Éden Hotel szabályzata: a játékosnak azonnal haza kell utaznia. Ez történt Kerekes Beus esetében is, akit pofozkodás miatt zártunk ki a játékból. Nóri és Gábor esetében azonban nem történt erőszak. Mindezt maga Nóri tisztázza játékostársai előtt abban a helyszínen készült interjúban, melyet közzétettünk a csatorna összes felületén" – tudtuk meg a TV2-től. A csatorna

határozottan cáfolja, hogy erőszak történt volna.

A videókat ettől függetlenül borzalmas nézni – Nóri folyamatosan nemet mond, és alig bírja magáról leszedni a társát –, akármi is lesz a történet vége. 

Update: A Magyar Liberális Párt már fel is jelentette a csatornát – írja az MTI. Április 25-én a TV2 szórakoztató műsorának, az Éden Hotel című valóságshownak a nézői annak lehettek szemtanúi, ahogyan egy férfi játékos szexuálisan zaklatott és megalázott egy másik, női játékost. A műsor készítői mindenféle kommentár, büntetés, kizárás, következmény, beavatkozás, segítségnyújtás nélkül adták le a jelenetet. Elfogadhatatlan, hogy mindez megtörténhetett, és különösen elfogadhatatlan, ahogyan a műsor készítői kezelték a helyzetet.

A Liberálisok a Médiatanácshoz fordulnak, hogy vizsgálja meg a leadott műsort és mérlegelje a lehetséges büntetést.

Update2: a TV2 közzétette a veszekedés vágatlan felvételét.