Lisa McElroy, a Drexel egyetem jogászprofesszora egész mást küldött egy körlevélben a diákjainak, mint akart: jogi levelezési útmutató helyett pornóoldalra vezetett a link. A NY Daily News szerint a dolgot egy gyors belső vizsgálattal zárták le, és bár az eset bekerült a hírekbe, McElroyt nem marasztalták el.

„Amikor kiderült, hogy mi történt, biztos voltam benne, hogy örökre megfosztanak emberi méltóságomtól. Mindenki rólam beszélte. Mindenki arról spekulált, vajon pornót nézek-e, használok-e szexuális segédeszközöket, és szeretem-e a perverz szexet.” Arról sajnos nem számolt be, hogy egyébként miért történt mindez, de szerinte olyan lényegtelen, hogy nem méltó a médiafigyelemre. „Az egészben az az érdekes, hogy egyáltalán nem érdekes az egész. Ami történt, az igazából hétköznapi. A linket gyorsan eltávolították. A videóban nem volt semmi illegális.”

McElroy egyébként egy nagyon kicsit híres, mert az ottani Legyen ön is milliomosban egyszer nyert ötezer dollárt. Az alábbi felvételen ő látható.