Kristen Stewart a legékesebb példája az önsorsrontó embereknek. Mert a Dlisted azt írja, a színésznő még mindig úgy gondolja, hogy híresnek lenni körülbelül olyan, mint megerőszakolva lenni. Mert gyűlöli, hogy mindenki ismeri őt.

Kérdés, hogy akkor mi a fenének lett színésznő? És minek vállalta el anno a Twilight egyik főszerepét? Meg még egy csomó másik film főszerepét. Mert tudtommal ezeket ő maga, önként vállalta el, és senki nem erőszakolta rá.

Na de mindegy is, a lényeg, hogy Kristen Stewart panaszkodott egy sort emiatt, és azt is megemlítette, hogy Hollywood mennyire durván szexista. És tette ezt a Harper's Bazaarban, aminek címlapjára egy bugyirózsaszín ruhácskában pakolták az egyre kisfiúsabb külsejű színésznőt.

A hírnév a legrosszabb dolog a világon 

– mondta az interjúban Stewart. De hát nyilván ezt mondja, hiszen ő híres, és ez élete legnagyobb problémája. 

Na de szerencsére nem csak a hírnévvel van problémája a színésznőnek, hanem Hollywoddal is, ami szerinte undorítóan és sértően szexista, mert a nőknek sokkal keményebben kell dolgozniuk azért, hogy észrevegyék őket.

A szexjelenetekkel viszont nem mindig van baja, csak akkor, ha túl megrendezettek, mert szegény Stewart akkor nagyon kényelmetlenül érzi magát.

Viszont szerencsére egy valamit, illetve valakit azért dicsért, méghozzá Karl Lagerfeldet, annak ellenére, hogy a divattervező nem pont arról híres, hogy egy kedves ember.

Ezek után viszont végre megértettem, hogy miért nem tud mosolyogni.