Összegyűjtöttük pár celebnő gyerekkori fotóját, ön pedig szavazzon tíz ponttal a kedvencére! Gondolta volna, hogy a hirtelen felindulásra hajlamos Baukó Éva is összepuszilgatni való kislány volt? Mészáros Dóra szemei pedig már akkor sem álltak jól.

Baukó Éva

Baukó Éva a Facebookon mutatta meg,  milyen cuki kislány volt  első osztályos korában. Akkor még bizonyára senki nem gondolta volna, hogy felnőtt nőként egy ideig ő viseli majd a botránykirálynő nevet a médiában. 

Horváth Éva

Nagyon bájos kislány volt az egykori szépségkirálynőből lett műsorvezető, Horváth Éva is. A modell elmondása szerint nagyon gátlásos kisiskolás volt, sokk érte az általános iskolában. Az egyik tanár ugyanis kipécézte, és ő hiába volt mindenből kitűnő tanuló, hiába volt szorgalmas, annál a tanárnál képtelen volt ötösre teljesíteni. 

Kapócs Zsóka

„Azért anyuéknak sokáig nem kellett aggódni, hogy fiú maradok :)))) És ezennel az elrontott plasztik orrú névtelen emberek találgatásainak is véget vethetünk, mert mindig is malac orrom volt, és nem is hagytam, hogy hozza nyúljanak! Szeretem a kismalacot!" - Kapócs Zsóka ennyit fűzött hozzá  a posztolt gyerekkori fotójához

Mészáros Dóra

Erre szokták mondani, hogy miből lesz a cserebogár. Ez a kislány nem más, mint Mészáros Dóra. Vajon a kép készültekor is sztriptíztáncos szeretett volna lenni, ha felnő? A szemei mindenesetre már akkor sem álltak jól. 

Ördög Nóra

Ördög Nóra több gyerekkori képet is közzétett a Facebookon. A TV2 ügyeletes sztárműsorvezetője nem sokat változott azóta, max. magasabb lett, és a hosszú haj már akkor jobban állt neki, mint a rövid. 

Palvin Barbara

A 22 éves modell tavaly, születésnapja alkalmából posztolta az alábbi képet. Palvin Barbara a következőt fűzte hozzá: 

"Van, ami soha nem változik".