Megdöbbentő és egyben nagyon mókás jelenség, hogy miközben az Éden hotelről a legtöbben azt hiszik, egy forgatókönyv szerint működő, amatőr színészekkel dolgozó műsorról van szó, az Éjjel-nappal Budapest sok rajongójának meggyőződése, hogy a sorozat egy valóságshow. Az ÉNB Facebook-oldalának tanúsága szerint egyes emberek teljesen komolyan úgy gondolják, hogy a karakterek valós személyek, a történet úgyszintén, és nem fogják fel, hogy az amatőr szereplőgárdának előre megírt élethelyzetekben kell rögtönöznie. Emiatt az interneten rengeteg támadás éri a szereplőket, amik többsége lehetne vicces is, ha nem alpári stílusban íródott volna. Íme pár gyöngyszem, de érdemes az oldalra kattintva többet is olvasni.  

Egy új szereplőt, a Drexet alakító fiú, aki a forgatókönyv szerint lecsapta Karesz kezéről Mirit, mindössze feltöltött egy szelfit az oldalra. Úgy tűnik, Noncsinak nem jön be a srác: 

De van, aki drukkol neki: 

Szerencsétlen Barbit alakító Csákány Mónika is kap rendesen a kommentelőktől, a szerepe szerint ugyanis megcsalta mostani pasiját az exével: 

Szerencsére kap kevésbé haragos jótanácsokat is:

Kamarás Norbert, vagyis Lali görényeiért nagyon aggódik az egyik néző: 

Kovács Bettinának, aki Zsófi karakterét játssza a sorozatban, azért kell tűrnie a folyamatos ócsárolást, mert szerepe szerint összejött a legjobb barátnője pasijával: 

Miklóst Polyák Rita, vagyis Regina idegesíti annyira, hogy lehet, már nem is nézi a sorozatot:

Rajtunk kívül amúgy sokan szintén csak röhögni járnak az oldalra: