Még a fitneszguru számára is nagy falatnak bizonyult, hogy formába hozza az énekesnőt. Schobert szerint azért, mert Tóth Vera nem elég elszánt – számolt be a borsonline.hu.

A cikk alapján Schobert Norbert és Tóth Vera októberben harmadszorra futott neki a nagy átalakulásnak. A cél az volt, hogy az énekesnő tavaszra már csak 70 kilót nyomjon. Ennek érdekében száműzték az étrendjéből a szénhidrátok nagy részét, és egy speciális edzéstervet is követnie kellett. A módszer azonban a jelek szerint kudarcot vallott.

Igazából nem látom benne a törekvést és a tüzet, úgyhogy nem akarom őt noszogatni. Mindenki úgy csinálja, ahogy szeretné. Nem tudok másik ember helyett sem élni, sem enni

– vélekedett az okokról Schobert.

Tóth Vera szerint a fitneszgurunak valamennyire igaza van. Az ételeit nagyon hatásosnak tartja, hiszen súlygyarapodása nincs, csak a sportot kéne beiktatni az életébe. „Nem próbáltam ki a Norbi-féle gyakorlatokat. Kaptam tőle egy csomó DVD-t, de alig vagyok otthon, így nem tudok a képernyő előtt sportolni. Az edzőtermekkel meg eleve problémám van, én a természetben szeretnék sportolni” – mondta Tóth Vera, aki most az intenzív sétára próbálja rávenni magát.