Már vagy fél éve történt az eset, de a modell most nyilatkozott a Daily Newsnak a Twitteren kapott halálos fenyegetésekről. Persze próbálja kiszűrni a negatív kommenteket, de nem egyszerű elfordítani a fejét minden rosszindulatú megjegyzésnél. Hogy értse az intererjú részleteit, nem árt felidézni az október végi történteket. 

Október 22-én Ottawa több helyszínén lövöldöztek, többek között a parlamentben is. Teigen Twitteren reagált a eseményre, de valahogy félreértették a tweetjeit. Sokan úgy értelmezték, hogy nem érzi a helyzet súlyát és csak a legális fegyvertartás problémájára élezi ki a tragédiát. Próbált magyarázkodni, hogy nem ez volt a poszt lényege, de rengetegen támadták, kurvázták.

Többen megfenyegették, és a halálát kívánták. Végül egy ideig abba is hagyta a Twitterezést, annyira megviselték a kommentek.

Hónapokkal a kommentek után a modell elmesélte, mégis hogyan élte meg a tömeges támadást. 

Egy komment nem érdekel, de amikor úgy kétszázan lájkolják a megjegyzést, az már igen. Úgy vagyok vele, hogy talán egy barom gondolhatja így, de ha még kétszáz csatlakozik, az már szar. Ez mindig nagyon furcsa. Rosszul esik egy kicsit, aztán továbblépsz. 

Chrissy Teigen az eset után is így tett, egy ideig csak Instagramra posztolt, azt írta, hogy inkább átviszi oda a tehetségét. Amúgy meg reméli, hogy nem mindenki gondolkozik úgy, ahogy a kommentelők. Nyilván ha már a őt és a családját is támadják, fenyegetik, az már egyáltalán nem vicces, eléggé megviseli.