Néhány napja jelent meg Kim Kardashian szelfikönyve, amit 20 dollárért bárki megvehet magának, aki nyomtatásban szeretné látni azokat a képeket a celebritásról, amikkel egyébként tele van az internet. 

A könyvben akadnak olyan fotók is, amiket Kardashian saját akaratából eddig nem osztott meg a nagyvilággal. Igazi, a saját hírességéből celebhez illően tökéletesen teszi a könyvvel pénzzé azt, ami miatt mások igazából pereskednek. A Fappening idején az ő telefonjáról lelopott képek is megjelentek az interneten, ezért úgy döntött, hogy ezeket a képeket is beválogatja a most megjelenő könyvbe.

A szelfikönyv megjelenése után egyből megjelentek az interneten a könyv meztelen képeiről készült fotók, amikben az az igazán érdekes, hogy nem ezek, vagy nem teljesen ezek a képek voltak azok, amik a Fappening idején kiszivárogtak Kim Kardashianről.

Ha hinni lehet a számoknak, akkor a könyvben összesen 300 képen keresztül csodálhatjuk Kim Kardashiant, ebből 115 kép a dekoltázsáról készült, 23 a híresen nagy fenekéről, 10 képen pedig teljesen meztelenül van.

Annak ellenére, hogy a könyv nagyjából fele Kim Kardashian mellét, fenekét és punciját mutatja be a meztelenség változatos állomásaiban, a realityceleb szerint az egész mű viszonylag visszafogott lett.

“A szexi képes részt szeretem a legjobban. Sok szerkesztenivaló volt azon a részen. Nem akartam túl sok pucérkodós képet betenni, nem akartam teljesen elszállni a könyvben” - mondta Kim Kardashian az E! Newsnak.