Két éve egyszer már feltettük a kérdést, kit tartanak az olvasók a legjobb nőnek az Éjjel-nappal Budapestben, ám azóta sok szereplő kilépett, és bőven jöttek újak is. Pillanatnyilag hét új csaj szerepel a sorozatban, úgyhogy elérkezettnek láttuk az időt, hogy megversenyeztessük őket. Ön melyiket sunázná leginkább? Tíz pontot adjon kedvencének!
A szavazásnak vége

Alexa

Alexa mellékszereplőként került a kvázirealytibe, mostanra pedig már jó ideje erősíti a csapatot. Karaktere eléggé pénzéhes, szívesen él kényeztetésben, úgyhogy álmai férfija csak az lehet, aki biztosítani tudja számára a megfelelő anyagi jólétet. Főleg a Gáborral folytatott kapcsolatából derült ki, hogy nem tudja megtartani a szerelem és a luxus iránti vágy között az egyensúlyt. 

7,25

Bori

Bori a sorozatból nemrégiben kiszállt Hanna nagy barátnője volt. Még középiskolás, érettségiző álló lány, de nagyon igyekszik felnőtt nőként viselkedni. Bécy pubjában dolgozik éjjelente, nappal pedig gimnáziumba jár. Igazi szarkavaró típus, de láthattuk azért a kevésbé negatív oldalát is már. 

6,84

Dorina

Bár egy törékeny nőnek tűnik, Dorina karaktere elég erős az Éjjel-nappal Budapestben. A csaj Borival együtt dolgozik Bécy szórakozóhelyén, a lányok esküdt ellenségek. Dorina egyébként szemrebbenés nélkül képes bárkivel lefeküdni, aki épp megtetszik neki, komoly kapcsolatra alkalmatlannak tűnik.

6,77

Evelin

A 22 éves lány a legfrissebb szereplője a sorozatnak. Evelin Bécy lánya, de egészen eddig soha nem találkoztak. A csajt az anyja egyedül nevelte fel, Evelin pedig felnőtt nőként döntött úgy, hogy megkeresi milliomos apját és odaköltözik hozzá, mivel neki is jár az az élet, mint Bécynek. Nagyon úgy tűnik, hogy össze fog jönni Marcival.  Nem mellesleg kiderült, hogy (a való életben) készült róla egy csomó aktfotó.

6,57

Karola

Dorinához hasonló a karaktere Karolának is, aki Marci munkatársa a tetoválószalonban. A széttetovált lány vígan éli a szinglik életét, és esze ágában sincs hosszabb ideig együtt lenni valakivel. Korábban Marci belezúgott kicsit, de Karola elég egyértelműen a tudomására hozta, hogy csak szexre kell neki - ahogyan rajta kívül még sokan mások is. 

6,03

Maja

A szőke lány úgy került a sorozatba, hogy Joe egyik barátja beteg lett, lábadozása idejére pedig Joe-ra bízta a lányát. Maja rövid idő alatt milliónyi hülyeséget csinált, amiért vissza is akarták küldeni a feladójának, de végül maradt. Pillanatnyilag Marciba szerelmes, miközben Kristóf ágyasa. 

6,83

Miri

Miri egyfajta Hanna-pótlék volt Karesz számára: a fiú vele próbálta elfelejteni élete szerelmét. Bár Karesz számára Hanna örök maradt, azért Miri is kellene neki, ám a csajnak elege lett a komolytalan, idióta srácból. Fiatal kora ellenére Miri egy ideje külön él a szüleitől, akivel megszakított minden kapcsolatot, mert Milán megdugta az anyját

5,93