Szelfi közben zsebelték ki VV Macit

2015.05.22. 07:20

Állítólagos rajongók fosztották ki a VV 7 egykori játékosát, írja a Blikk. VV Maci, aki betegsége miatt idő előtt távozott a játékból, a lap szerint visszatért korábbi életéhez, de azért szívesen megáll az utcán beszélgetni, ha valaki mégis felismeri. Szerdán ezt nagyon megszívta.

„Álmomban sem gondoltam volna, hogy valaki képes ilyenre. A Népligetnél sétáltam, amikor egyszer csak odajött hozzám két fiú. Úgy tettek, mint akik nagyon örülnek a találkozásnak, kicsit beszélgettünk a VV-ről, meg, hogy mi van velem, aztán megkérdezték, csinálhatnak-e egy közös fotót velem. Természetesen megengedtem nekik" - meséli az egykori játékos, akit nem sokkal később ért a kellemetlen meglepetés.

„Miután elkészült a szelfi, elbúcsúztunk egymástól, és ők elmentek. Nem sokkal később kezdtem el tapogatni a mellényem zsebeit, hogy megvan-e a telefonom, a pénztárcám. Szerintem az emberek többsége meg szokta nézni a zsebeit, hogy a cuccai a helyén vannak-e. Ez nekem is szokásommá vált, de ezúttal nem volt ott semmi. Abban a pillanatban rájöttem, hogy a két srác kirabolt, de sajnos már késő volt. Mire feleszméltem, már rég eltűntek – tette hozzá a valósághős, akitől így 25 ezer forintot loptak el a kamurajongók.