Játszott a Jóban Rosszbanban, kedvesen mosolyog, jól áll neki a rövid és a hosszú haj is, az RTL Klubon vezetett műsort, és sok híres emberrel járt… az emberek többségének ennyi jut eszébe először Szabó Zsófiról, aki most megtörte a csendet és a Borsnak adott egy mély interjút. Olyannyira mélyet, hogy nem csupán beszél a szerelemről, de mindezt rendkívül bölcsen teszi. Nem is fűznénk hozzá többet, olvassák csak: 

„Közvetlen vagyok, hamar kerülök az embe­rekkel kapcsolatba, de nem vagyok barátkozós típus. Egy kezemen meg tudom számolni, hány barátom van. A szerelemmel is hasonló a helyzet, nem is voltam sokszor szerelmes, sőt, igazából csak egyetlenegyszer. Nehéz igazán szerelmesnek lenni, megtalálni azt az érzést, amikor semmi nem számít, csak a másik."

Illetve:

A szerelem nem elhatározás kérdése, olyan dolog, amiben nem számít magasság, pozíció, hatalom, pénz, csak az, hogy ő és én a négy fal között milyenek vagyunk. Szerelem vagy van, vagy nincs, rögtön beüt, már egy kapcsolat elején lehet érezni, hogy lesz-e belőle valami vagy sem. Próbálkozni lehet, de az nem az igazi. Én például az utóbbi években majdnem mindegyik kapcsolatomról tudtam, hogy vége lesz. Egy gyerekkori szerelmem volt, amiről azt gondoltam, hogy sírig tart majd, de túl fiatalok voltunk. Viszont ezt az érzést keresem a mai napig."