A modell a nem túl sokat takaró szürke Versace ruciban mondott köszönetet barátainak, hogy összehozták neki a világ legjobb szülinapját.

Naomi Campbell szombaton lett 45 éves, amit a külseje alapján valószínűleg nem sokan mondanának meg róla. A modell szolidnak cseppet sem mondható körülmények között ünnepelte meg születésnapját. Vendégeit, mint például a színész Leonardo DiCapriót, a modell Gigi Hadidet és a valóságshow-sztár Kendall Jennert (aki egyben Kim Kardashian húga) egy helikopter fuvarozta el Cannes-ból a 15 hálószobás nizzai Chateau Saint Jeannet kastélyba, amit kibéreltek a partira. Itt olyan apróságok várták őket, mint két falnyi vörös rózsa, egy ezüst díszekkel teli medence, illetve egy csomó kiplakátolt magazin címlap, rajta a szülinapossal.

A bulin a modellnek Mary J Blidge énekelte el az ilyenkor megszokottnak számító boldog születésnapot című dalt.

„Te vagy az egyik legszebb nő a világon, és büszke vagyok rá, hogy a barátod lehetek és ismerhetlek” – hízelgett neki a produkciót követően az énekesnő a Daily Mirror beszámolója szerint.

Noami Campbellt egyébként málna- és szeder tortával köszöntötték fel, miközben a vendégeknek ipari mennyiségű Jacquart pezsgőt szolgáltak fel. A modell nem maradt hálátlan, a világ legjobb szülinapja miatt a már fent említett Versace ruhában mondott köszönetet barátainak az Instagramon.