Talán még emlékeznek arra, hogy Johnny Depp becsempészte Ausztráliába két zseblámpa méterű kutyáját, Pistolt és Boot. Amelyekre viszont vonatkozik az állatbeutaztatási szabályozás – vagyis mielőtt beléphetnének az országba, bizonyos időt karanténban kell tölteniük. Elaltathatták volna őket, de a színész és felesége inkább hazaküldte a két állatot. Barnaby Joyce ausztrál földművelésügyi miniszter pedig örvendezett, meg persze közölte, hogy a törvények mindenkire vonatkoznak, és a többi.

A történet legbájosabb része talán az, hogy ha nincs az a két túlbuzgó kutyakozmetikus, akik arról posztolgattak a céges Facebook-oldalon, hogy milyen jó Deppék ebeit fazonírozni. Azóta közölték is ugyanott, hogy igen, kaptak engedélyt a dicsekvésre, és nem, nem tudtak a csempészeti tényállásról.

Most a TMZ és a Guardian is arról írnak, hogy Depp akár tíz év börtönt is kaphat a bűncselekményért, és nem kizárt 75 millió forint körüli összegnek megfelelő bírság sem, és a pilótának is kinéz két év börtön. A színész egyébként továbbra is forgatja A Karib-tenger kalózai következő részét, az ebeket Heard, a feleség kísérte haza.