Nem Sarka Kata az egyetlen, aki egy szépségverseny megnyerése után, izmosabb idomokat szeretne. Kocsis Alexandra 2012-ben megnyerte a Miss Earth Hungary címet és még számos szépségversenyen szerepelt. Tavaly decemberben kezdett el edzeni, és még trénerei is csak ámultak, hogy teste milyen jól reagál a súlyzós edzésre. 

Olyannyira, hogy nemrég a FitBalance-on megrendezett Nemzetközi Testépítő és Fitness Kupán Bikini-Fitness Modell kategóriában a legjobb lett, első helyen végzett, pedig - ahogy Sarkának is - Kocsis Alexandrának is ez volt élete első versenye. Sőt, azóta az IFFB Eb-jén is indult, és beválasztották Európa 10 legjobb fitneszmyodellje közé. Szandra most a világbajnokságra készül, ahol ha minden jól megy, a világ legjobbjai közé kerülhet. Persze mindezt nem csak a genetikájának, hanem a kő kemény edzésnek is köszönheti. 

Például így: 

Egyébként pedig nem csak csinos, és okos, de jótékonykodik is. Pénteken például a Music Fm műsorában segített a motoros mentőknek támogatást szerezni és ő maga is adakozott. 

Nagyon boldog vagyok, hogy a Fitbalance Magyarország segítségével átadhattam 100.000.-Ft-ot a Mentőrobogó Szolgálat...

Posted by Alexandra Kocsis IFBB Fitness Model on 2015. május 29.