Néhány nappal ezelőtt megházasodott a világ legszexibb nőjének választott Michelle Keegan. A Hello! magazinban vezetett blogjába útban a Maldív-szigeteki nászútra jelentkezett be, hogy röviden beszámoljon a nagy napról. 

A poszt nagy része egy alaposan dokumentált termékbemutató arról, hogy milyen kencéket kent magára az esküvő előtt, hol volt az esküvő, milyen masszázst kaptak, és hogy milyen újságból készült az esküvőre.

  2933491800000578-0-image-a-46 1433024780762

De azért szerencsére befért néhány személyes mondat a reklámposztba. Így megtudhattuk, hogy mielőtt elindultak az esküvőre, annyira ideges volt, hogy legalább hatszor körbeszaladt a házon, hogy tuti mindent elpakolt-e.

Keegan egyébként egy brit tévés színésznő, de alapvetően modell. A férje Mark Wright szintén egy brit tévés, aki a The Only Way Is Essex című műsorban tűnt fel, ami nagyjából az Éjjel-nappal Budapestnek feleltethető meg.

A 27 éves modell felvette a férje nevét, úgyhogy mostantól Michelle Wright néven lesz érdemes keresni. 

A blogposztból annyi derül még ki, hogy az esküvő előtt elmentek a férjével egy masszázsra, ami elég jól sikerült, a menyasszony aludt is másfél órát a kezelés alatt.

Wright 9 hónap járás után kérte meg Keegan kezét még 2013-ban.