Úgy tűnik, a TV2-nek végre megjött az esze, hiszen Nagy Alekoszt végre érdemeinek megfelelően kezdték el szerepeltetni. Először vasárnap este láthattuk, hogy sikerült eltöltenie egy napot összezárva Friderikusz Sándorral, majd a ma reggeli Mokkába is behívták a Szomszédokban látható történéseken a mai napig előszeretettel merengő Való Világ-győztest, hogy elmondjon még pár izgalmas dolgot az életéről.

Az már a beszélgetés elején jól látható volt, hogy sem Demcsák Zsuzsa, sem Kárász Róbert nem örült annak, hogy a kényelmes és elég erőteljesen munkakerülő Alekosszal kell eltölteniük pár percet a reggelükből, de azért végül próbáltak kommunikálni. Így derülhetett ki, hogy Alekosz azért teheti meg, hogy nem dolgozik, mert a Való Világgal, Összeesküvőkkel és egyéb haknikkal keresett pénzét befektette mindenféle banki konstrukciókba, és még a nyereménylakását is kiadta. Ezt persze el is lehetne fogadni, de a munka szentsége mellett kiálló műsorvezetők tényleg nem bírták lenyelni azt, hogy Alekosz az ország nagy részéhez hasonlóan nem szeretne különösebben dolgozni, pláne nem visszamenni vagyonőrnek.

További fontos információk is kiderültek:

  • Alekosz menedzsert keres, aki profin visszajuttatja őt a tévébe. Történelmet szeretne írni, ezen jót nevetett Demcsák Zsuzsa.
  • Alekosz csak a két csatornához hajlandó leszerződni, a TV2-höz és az RTL Klubhoz. Akár össze is hozná a két csatornát.
  • Demcsák Zsuzsa és Kárász Róbert drukkolnak Alekosznak.