Az 57 éves színésznő a Mirrornak adott interjúban jelentette ki,  hogy arra vár, hogy a pasik rávessék magukat. Egészen pontosan így fogalmazott:

„Bárcsak több férfi ugrana rám. De a pasik elfutnak. Az van a köztudatban, hogy én egy szexszimbólum vagyok, pedig ez nem igaz. Igazából én egy kinyúlt ruhás könyvmoly vagyok." 

Sharon Stone épp 23 évvel ezelőtt tette úgy keresztbe a lábát, hogy az egész világ megemlegette, és bár azóta a sztár élete egészen meredek pályát járt be (gondoljunk csak két agyvérzésére), azért külsőre mindenképpen maradt benne elég dög.

Ennek ellenére, ahogy a lapnak elmondta, jelenleg mindössze három örökbe fogadott fia, Roan, Laird és Quinn jelenti az életében a férfienergiát.

Stone egyébként nem volt mindig szexszimbólum, sőt karrierje elején igencsak a skála másik végén kezelték. 

„Az volt velem szemben a kifogás, hogy nem vagyok elég szexi. A legtöbben ezt mondák Chucknak, az ügynökömnek, amikor elutasítottak. Hatalmas, bő fekete ruhákat hordtam, és szemüveget viseltem, mivel anélkül semmit nem látok, ráadásul állandóan könyveket cipeltem magammal. Persze hogy az volt rólam a vélemény, hogy nagyon messze vagyok a szexitől."

Ekkor találta meg egy váratlan ajánlat, ami tulajdonképpen beindította a karrierjét. Volt ugyanis egy ember, aki mégis szexinek tartotta: Hugh Hefner.

„Beszélgettem egy barátnőmmel, aki akkoriban a Playboy egyik képszerkesztője volt, és ő mondta, hogy Hefner szeretne engem látni az újságban. Mire persze kinevettem. Aztán rájöttem, hogy éppen az éhenhalás küszöbén állok, nem tudom kifizetni a lakbéremet, plusz esélyem sincs semmilyen munkára, és akkor arra gondoltam, hogy ez nevetséges, és talán mégis szerepelnem kellene a Playboyban."

Végül az újság 1990. júliusi számában jelentek meg a fekete fehér képek, amelyeken a megállapodás szerint Stone csak félig volt meztelen. De ez is elég volt, hogy beindítsa a karrierjét, és a többi már történelem.

A színésznő azóta sem tartozik a szégyenlős sztárok közé, és nem csak filmeken szereti mutogatni a testét, különösen a melltartót rühelli. Össze is szedtünk néhány erre utaló fotót:

A Mirrornak persze azt is elárulta, hogy bőven talál kivetnivalót magán, az interjú alatt épp lapos fenekét nehezményezte, de ez nem újdonság, hiszen hátsóját tavaly már egy érett sajthoz is hasonlította. Közben nyilván tisztában van azzal, hogy szerencsés alkat, és elég sokan utálják, amiért ilyen genetikával született.

„Tudom, nem szimpatikus a válasz a kérdésre, hogy miért nézek így ki ennyi idősen, de attól még tény, hogy mindössze az az oka, hogy vékony alkatú vagyok."