Nem mindig, de néha igen. Taylor Swift eddig nem nagyon kelt ki a paparazzik miatt, most sem, csak éppen finoman jelezte, hogy baromi fura az élete. Tumblr-en elég aktív, oda került ki a következő poszt a kacsalábú Swiftről. 

http://taylorswift.tumblr.com/post/120496650375/newwromantiks-curiousswift-thebentley13

Mert tényleg nehezen értelmezhető, mi történik pontosan. Taylor Swift mintha el akarna esni, vele szemben meg egy torony mutogat a másik irányba. Ahogy az énekesnő is írta, tényleg olyan, mintha egy rendőr próbálná letesztelni, hogy ivott-e vagy sem. De igazából csak egy paparazzi elől menekült: „Láttam a fickót a fényképezőgéppel, de nem voltam olyan kedvemben, hogy fotózzanak, úgyhogy végig háttal mentem az ösvényen, és mondtam a testőrömnek, hogy szóljon, mikor merre kell kanyarodnom. Úgy szeretem a nyugodt természe-TAYLORIDETUDNÁLFORDULNIEGYMOSOLYRAJÁRTOK?" - írta Tumblren

De ez még egy átlagos eset, a legtöbbször sokkal durvábban zaklatják a paparazzik a celebeket. A Youtube-on egy csomó videó fent arról, hogy az embert teljesen bekerítik a fotósok, miközben hülyeségeket kérdezgetnek tőlük. 

Itt éppen Katy Perrynél telt be pohár. Be akart szállni a kocsijába, csak ez nem volt annyira egyszerű. 

A következő videó még Miley Cyrus mostani korszaka előtt készült. Az egyik paparazzi a kelleténél tovább követte, Cyrus meg mondta, hogy akkor itt volt elég. A kép megvolt, szóval a fotós feladta. 

Van az a helyzet, amikor a Kardashianok is kiakadnak. Pedig ők tényleg ebből élnek, máshoz nagyon nem tudnának kezdeni. Kourtney Kardashian akadt ki. 

Ne szólj hozzám, amikor a gyerekemmel vagyok!

Kanye West meg szépen megtanította a lesifotósokat a jó modorra, nem volt semmi dráma, West elmagyarázta, mit illik és mit nem

Celebnek lenni baromi szar, ne akarjon az lenni!

Ezt meg csak úgy iderakom.