Képzelje, Cooneyék, akik cukibb és csodásabb házaspár még Jolie-éknál, vagy Beckhaméknél is, a változatosság kedvéért most megint nagyon cukik voltak.

Mert George Clooney fogta nejét, Amal Clooneyt, és végre hazavitte szülővárosába, Augustába, hogy megmutassa neki, hol nőtt fel. Ez ugye önmagában is cuki. Főleg, ha elképzeljük George Clooneyt gyerekként. De a legcukibb dolog mégis az volt, hogy ellátogattak abba a pékségbe is, ahova Clooney sokat járt kölyökkorában.

A pékség Facebook-oldalán pedig el is dicsekedtek ezzel, de csak olyan mellékesen, mintha ez valami semmiség lenne:

Ez a pasi meg a felesége itt jártak, és mindenképpen szerettek volna közös fotókat készíteni.

Az E!Online-nak azt mondta a pékség tulaja, Russell Dickson, hogy George Clooney és Amal Clooney is olyan pitét evett, amit náluk csak celofán-pitének hívnak, és tojásból, vajból, cukorból meg tejből készül. Clooney felesége állítólag nagyon rámozdult a kajákra:

Most evett ilyet először, és nagyon ízlett neki! [...] Azt mondta, nagy rajongója lett a vidéki reggelinek, a sütiknek és a mártásnak is.

Majd kiposztolták ezt a képet:

Később pedig ezt:

Vagyis nagyon úgy tűnik, Amal Clooney tényleg annyira rámozdult a pitékre, hogy egy kedves kövér férfivé változott:

Clooney egyébként évente egyszer hazalátogat Augustába a családjához, és most állítólag nemcsak a pékségbe, de egykori iskolájába is elnézett, hogy játsszon egyet a diákokkal. De nyilván most nem ez volt a lényeg, hanem hogy bemutassa feleségét azoknak is, akik nem tudtak elmenni a velencei esküvőre.