Május végén az amerikai nyomtatott bulvárlapok elkezdtek arról írogatni, hogy Jennifer Garner és Ben Affleck házassága romokban hever, elkerülhetetlen a válás. (Igaz, másnap elmentek valahová a gyerekeikkel, akkor mindenki arról írt, hogy jaj, hát csak rájuk kell nézni, dehogy válnak.) Most, hogy elültek a botrány első hullámai, összeszedjük, mit tudunk biztosan, és mik a legnépszerűbb elméletek a színészpár házasságáról.

Ami biztos

A pletykát, hogy válnának, egyikük sem erősítette meg, pedig mindkettejüket faggatni próbálják a rájuk vadászó fotósok. Az OK! magazinnak videója van arról, hogy a színésznő közli velük: nem akar most beszélgetni. Korábban pedig a következőt mondta egy másik videósnak: „sosem álltam szóba veletek, és nem ma fogom elkezdeni”.

Mostanában sok időt töltenek egymás nélkül: Garner éppen Kanadában forgat, Afflecket pedig Los Angelesbe köti a munka, rengeteg filmje készül

Afflecket a gyerekeivel (és édesanyjával) fotózták június 2-án, Los Angelesben. Május 15-én is ő vitte iskolába a lányaikat, ahogy az azt megelőző hetekben. 

Volt, hogy a színészt a jegygyűrűje nélkül fotózták le.

A 2005-ben összeházasodott párnak három gyereke van, a kilenc éves Violet, a három évvel fiatalabb Seraphina, és a hároméves Samuel. A tizedik házassági évfordulójuk június 29-én lesz.

Május közepe óta érdekli különösen az embereket, hogy válnak, vagy nem válnak.

 

Amit pletykálnak

A pár kapcsolata menthetetlenül megromlott, ennek oka a Radar szerint, hogy Affleck újra iszik, és  többször látták Las Vegas-i kaszinókban. Ezzel szemben nem töltötte a feleségével sem a születésnapját, sem anyák napját. (Az ivásról egyébként annyit, hogy többször járt elvonón, erről, illetve sorstársairól ebben a cikkünkben írtunk.) 

A gyerekek leginkább Kanadában tartózkodnak, az anyjukkal. A különélés állítólag tudatos, nemcsak a munka indokolja. 

Állítólag mindketten konzultáltak az ügyvédeikkel, akik szép csendben készítik elő a válásukat. Affleck pedig arra kérte nejét, hogy még az évfordulójuk előtt adjanak ki nyilatkozatot a különélésükről. Ha ez igaz, több oka is lehet rá. Egyrészt, mert nagyon kellemetlen volna a nyilvánosságnak színészkedniük az évfordulójuk alkalmából, másrészt pedig lassan kezdődik Affleck batmanfilmjének sajtóturnéja, aminek elvileg a filmről kellene szólnia, és nem arról, hogy Affleck házassága mennyire van éppen romokban.