Nagy Nikoletta nyerte meg idén a tavalyihoz képest tényleg jóval nagyobb szabású körítést kapott Miss Universe Hungaryt, aminek köszönhetően ő képviselheti Magyarországot a nemzetközi körben is. A lányt még a döntő után sikerült megszólaltatnunk kéz szponzorautóval lezavart fotózás között. „Nagyon örülök, fantasztikus érzés, hogy a fejemen van a korona. Mivel maximalista vagyok, ezért a versenyre is úgy jelentkeztem, hogy nyerni szeretnék, és sokat várok a nemzetközi körtől is” – mondta Nagy Nikoletta, aki külön megdöbbent rajta, hogy a versenyzők között semmiféle rivalizálás nem volt a felkészítés alatt.

Ha valaki azt hinné, hogy egy szépségkirálynő leginkább csak szép, akkor itt az ellenpélda: Nagy Nikoletta biomérnöknek tanul a Corvinuson, és tervei szerint nem is adja fel ezt a vonalat a most szerzett ismertség miatt. „Fontos, hogy több lábon álljunk. Most a Miss Universe Hungary a legfontosabb az életemben, de nem adom fel az egyetemet, mert fontos, hogy egy szépségkirálynőnek legyen diplomája. Emellett ahogy eddig, modellkedek, illetve szeretnék a reklámszakmában elhelyezkedni” – mondta az ezek szerint elég sok vasat a tűzben tartó nő.

Az viszonylag egyértelmű, hogy Nagy Nikoletta a következő időszakban sokkal több üzenetet fog kapni idegenektől Facebookon, pláne mivel sok ideje ő az első szépségkirálynő, akinek nincs épp barátja. „A sok üzenet a velejárója, és próbálok mindenkihez pozitívan állni. Mindenkivel nem fogok persze randizni, de jelenleg amúgy is a verseny a legfontosabb számomra” jelezte a jövőbeli rajongók szerint Nagy, akinek ezek alapján csak pár hónappal később érdemes rajongói leveleket írni, ígérete szerint mindenkinek fog válaszolni.

Gondoltuk, megkérdezzük Nagy Nikoletta esélyeiről a szépségversenyekben már veteránnak számító, de jelenleg amúgy a konkurensnek számító Magyarország szépén dolgozó Hajdú Pétert is, aki viszonylag elfogulatlanul nyilatkozott:

„A műsornak örülök, drukkolok Vajna Timiéknek, és Nagy Nikolettának is, de reálisan nézve a nemzetközi Miss Universe-en nem lesz benne az első tízben.”