Wizard Battle by quellionx

Bálint Antónia fekete mágiával támadja Sarka Katát

2015.06.12. 13:43 Módosítva: 2015.06.12. 14:25

Az utóbbi idők legszürreáliasbb vitája jött össze Bálint Antónia és Sarka Kata körül. A két nőt elsősorban az köti össze, hogy az ország Toncsija sokáig együtt volt Hajdú Péterrel, Sarka pedig Hajdú Péter felesége már sok ideje. Mellesleg nem szeretik egymást túlzottan. Utóbbi Facebookon hozta nyilvánosságra, hogy észreveszi ám, hogy Bálint Antónia folyamatosan spirituális úton próbál kárt okozni neki és családjának.

"Kedves Bálint Antónia!

(...) sokadik csatornán jut már el hozzám, hogy felkeresel jóst, látót, mágust, kuruzslót, vagy varázslót, és próbálsz fekete mágiával kárt okozni nekünk!

Eddig jót nevettem rajta, mert őszintén szólva azt gondoltam, hogy biztosan egy átmulatott éjszaka mámorában születhet ilyen gondolat egy felnőtt ember fejében, de úgy látom, hogy nem. Azzal meg átléptél egy határt, hogy a családtagjaimat különböző jósok kínok között megélt betegségekkel keresik meg, vagy hogy te a legrosszabbat kéred tőlük!

Felvilágosítalak, ez nem egy varázsvilág, hanem a valóság, ahol mindenért meg kell dolgozni és küzdeni, és nem a jótündér hozza! Ha pedig valakit utálunk, akkor nem a gonosz boszorkányt kérjük meg, hogy változtassa békává, vagy ölje meg.

A gyerekeimmel kapcsolatos dolgokat most ide szándékosan bele sem írom, mert egész egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy anya létedre te ezeket kérted volna a mágusodtól. Tudod, L.Mária. Ennek ellenére kívánok neked egy sokkal szebb életet, mint amit most élsz, több boldogsággal és sikerrel, mert akkor talán leszállsz rólunk!" – fakadt ki Sarka Kata.

Az ügyben megkerestük magát Bálint Antóniát is, de ő amint meghallotta Sarka Kata nevét, közölte, hogy nem tudja, miről van szó, és nem is érdekli, úgyhogy végül azt sem árulta el, hogy van-e Sarka Katás vudubabája.

Kommentálná? A Facebookon tegye!