Erről Holly Madison, Hugh Hefner volt csaja számolt be „Down The Rabbit Hole” című könyvében, amiben jól leleplezi a Playboy-vezér disznóságait. Az írásból az US Weekly szemezgetett. 

A szőkeség 21 évesen pincérnőként dolgozott, amikor 2001 augusztusában először találkozott Hugh Hefnerrel, aki némi kufircolás reményében egyből droggal kínálta. 
„Szeretnél quaalude-t?” – kérdezte tőle Hefner, de nem élt a lehetőséggel. A híresség ezután megjegyezte, hogy általában nem szed drogokat, de a 70-es években ezt a szert combnyitogatónak hívták. A lány a történtek ellenére a Playboy-villában töltötte az éjszakát, és csak hetekkel később ment haza, 2002-re pedig a férfi első számú barátnőjévé lépett elő. 

Holly Madison a könyvben arról is írt, hogy Hefner ügyesen manipulálta a nála tanyázó nyuszilányokat, akiket puszta kedvtelésből ugrasztott egymásnak. Szokásairól sokat elárul, hogy a villa összes szobájába bekészített egy kis vazelint. Neki egy idő után annyira elege lett, hogy egyszer a kádban ülve az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejében. Amikor végül elhatározta, hogy lelép, Hefner még bedobott egy utolsó trükköt: 3 millió dollárt akart ráhagyni végrendeletében. Ő azonban nem szerette volna eladni magát, 2008-ban elhagyta. A volt nyuszilány egyébként azóta megházasodott, és van egy két éves, Rainbow nevű kislánya.