18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Döbbenetes állapotban találtak rá Marilyn Monroe holttestére

2015.06.13. 13:49

A XX. század legismertebb szexszimbólumának sokkoló boncolási fotóját már megmutattuk, ám most még durvább részletek derültek ki haláláról, egészen pontosan arról, milyen állapotban találtak rá – írja a Mirror.

Allan Abbott  a 60-as években üzemeltette társával az Abbott&Hast temetkezési vállalkozást, és számos celeb temetését intézte. A férfi most megjelenő könyvében részletesen beszámol emlékeiről, így arról is, milyen megdöbbentő állapotban volt Marilyn Monroe holtteste, amikor hozzájuk került.

Abbottot a rendőrség értesítette, és egy munkatársuk segített átszállítani a már kissé merev testet a temető halottasházából a boncolásra. Abbott ezután érkezett a helyszínre, és amikor leemelte a Monroe-t fedő lepedőt, nagyon meglepődött, ugyanis a sztár felismerhetetlen volt.

„Szinte lehetetlen volt elhinni, hogy ez Marilyn Monroe teste"  írja a könyvben. „Egy nagyon átlagos, öregedő nőnek látszott, aki eléggé elhanyagolta magát. Nyilván halálának körülményei is sokat rontottak a kinézetén."

A vállalkozó szerint mivel Monroe arccal lefelé halt meg, és úgy is feküdt, amíg rátaláltak, természetes, hogy a feje tele volt hullafoltokkal, a nyaka pedig teljesen felpüffedt. Az igazságügyi orvossszakértő vizsgálata előtt megmosdatták a testet, ám a foltokon kívül más részletek is meglepően szomorú képet adtak a sztárról.

A szőke szexbomba haja kócos és rövid volt, jókora sötét lenövéssel.

„Lehetett látni, hogy egy ideje nem szőkíttette. A lábát sem szőrtelenítette már legalább egy hete, és az ajkai is durván cserepesek voltak. Egy pedikűr és egy manikűr is alaposan ráfért volna" – írja Abbott.

Ez a látvány már csak emlék volt a színésznő halálakor.
Ez a látvány már csak emlék volt a színésznő halálakor.

Amikor már a ravatalhoz készítették elő, a ruhái közt műmelleket is találtak, de végül úgy döntöttek, nem adják rá. A temető igazgatójának felesége inkább kitömte pamuttal a sztár melltartóját.

Monroe a harmincas éveitől küzdött megereszkedett melleivel, ezért használt kiegészítőket, legalábbis ezt állítja Sydney Guilaroff és Allan 'Whitey' Snyder, akik a színésznő sminkeseiként szintén megjelentek a halottasházban.

Ők készítették el az utolsó sminkjét, és adtak rá egy szőke parókát is, hogy aki a lerója tiszteletét a ravatalánál, egy olyan Marilyn Monroe-t lásson utoljára, amilyen mindenki emlékezetében élt.