„Feküdtem a kádban és arra gondoltam, ha vennék egy mély levegőt és víz alá merülnék, akkor túl lennék mindenen" - idézte Hugh Hefner felismerhetetlenné vált exszeretőjét a Blikk. A gondolatok a Playboy-lány legújabb, június 23-án megjelenő könyvéből (Down the Rabbit Hole) származnak és a 2002-es, villában töltött évekről számolnak be.

Bár azt hihetnénk, az akkor 35 éves celebnő elégedett volt az életével, valóban ez közel sem volt így. „Mindenki azt hiszi, hogy a hírhedt vaskapu azért volt, hogy kívül tartsa az embereket. De sokkal inkább gondolom úgy, hogy inkább arra kellett, hogy engem bezárva tartson" - olvasható a People.com oldalon, ahonnan azt is megtudhatjuk, hogy az egyszerre 7 barátnőt tartó Hefner sokszor egymásnak uszította őket, hogy ezzel feszültséget keltsen (és nem mellesleg növelje a Playboy-villa lányai című valóságshow nézettségét).

Madison annyira nem érezte jól magát a bőrében, hogy az orrát is megműttette. „Lehet, hogy csak a fű és az alkohol voltak a ludasok, de abban a pillanatban úgy éreztem, hogy az az egyetlen ésszerű módja annak, hogy kilépjek a nevetséges életemből" - emlékezett vissza a Playboy-lány.