Amióta megjött a nyár, az internetet ellepték a bikinis segges-csöcsös képek a honi celebektől is. Összeszedtünk tíz jócsajt a sorból, ön pedig döntse el, melyikük a legdögösebb! 10 pontot adjon kedvencének!

Baukó Éva

Függetlenül attól, hogy Baukó Évára mostanában nem tart igényt az RTL Klub, az exvillalakónak bejött az élet, legalábbis erről árulkodnak a nyaralós fotói. Például az alábbi is, ami azt is szemlélteti, milyen jó teste van, de korábban mellben erős képet is posztolt. 

Bódi Sylvi

Már annyira unalmas volt, hogy a glammodell folyamatosan spárgázós képet posztolt, hogy igazán üdítő látványt nyújtott a bikinis fotója. Bódi Sylvi egyébként a sok sportnak köszönheti tökéletes alakját. 

Ez a Bali Vespám. :) My Bali Vespa. :)

Posted by Bódi Sylvi Fan Club (hivatalos) on 2015. június 14.

Hódi Pamela

A mi emlékeinkben még élénken él, hogyan alázta a kamerák előtt csaját Berki Krisztián, mert Hódi Pamela felszedett néhány kilót a terhessége alatt. Szerencsére Berki is, meg a felesleges kilók is a múlté, a modell csúcsformában van idén nyáron. 

Iszak Eszter

Iszak Eszter leginkább az Instagramon aktív, idén nyáron már egy csomó bikinis fotót töltött fel az internetre. Az egyik kedvencünket mutatjuk meg most, amin jól látszódik, hogy a műsorvezető nagyon vékony. 

 

Calzedonia Lifestyle* @calzedonia #calzedonia #CLZ #Rukkelto

A photo posted by iszakeszti (@iszakeszti) on Jun 14, 2015 at 10:41am PDT

Nádai Anikó

Az Éjjel-nappal Budapest exszereplője nyolc hónapos terheshasát mutatta meg nemrégiben. Nádai Anikó mindössze tíz kilót hízott eddig a terhessége ideje alatt, és ez nagyon jól áll neki. 

 

Happy sunday *****️#lovemylife #myboy #sunday #sun #love

A photo posted by Nádai Anikó (@nadai_aniko) on Jun 7, 2015 at 5:25am PDT

Tóth Andi

Hihetetlennek tűnik, hogy ez a lány még csak tizenhat éves, de tényleg így van: a képen a legutóbbi X-Faktor énekesnője, Tóth Andi lazul fehér bikiniben (Kattintson!).

Voksán Virág

A 31 éves lemezlovason sem fog az idő: bár azt már megszoktuk, hogy Voksán Virágot hidegben is alig takarja valami, egy bikinis fotónak így is tudunk örülni. 

Beach time**️Jajj ugy elvezem en a strandot..**️Bikini: MY77

Posted by Virag Voksan - Dj Flower on 2015. június 14.

VV Dóra

Török Dóra is rengeteget fogyott, amióta vége lett a Való világnak, és ezt alaposan dokumentálva meg is mutatja mindenkinek. Az explaymate-nek persze nemcsak az alábbi, egész alakos bikinis fotója van, hanem egy óriásmelles képe is

Beach time**️Jajj ugy elvezem en a strandot..**️Bikini: MY77

Posted by Virag Voksan - Dj Flower on 2015. június 14.

VV Seherezádé

VV Seherezádé sem hagyhatta ki a bikinis képet: a mostanában lemezlovasként tevékenykedő exvillalakó tengerparti fotót posztolt. Nagyon vékony ő is, de biztosak vagyunk abban, hogy minden nő ilyen derékról álmodozik, mint amilyen neki van. 

A photo posted by Vivienne Nay (@djseherezade) on

VV Zsuzsa

Bejött az élet a Való világ 7 MILFjének is, VV Zsuzsát egy jachton fotózták pöttyös bikiniben. Lehet ezerrel röhögni azon, hogyan énekel, de azt el kell ismerni, hogy szerencsés az, akinek szülés után ilyen teste van. 

Nagy ölelést és élményekben gazdag nyarat nektek

Posted by VV Zsu hivatalos oldala. on 2015. június 12.