Az ex-villalakó az Erdély Arca Szépségversenyen akarta próbára tenni magát, ami azért nem sikerült, mert egy csomó meztelenkedős, illetve szexelős fotó és videó készült róla. A Velvet megtudta: a szervezők kizárták a megmérettetésből.

VV Edina egy darabig a verseny honlapján is szerepelt, ahol bárki szavazhatott rá. Adatlapja azonban egyik napról a másikra rejtélyes módon eltűnt. Mint kiderült, azért, mert kizárták a versenyből. Ezt az egyik szervező is megerősítette a Velvetnek.

„Az elmúlt napokban tudomásunkra jutott fotók és videók alapján nem felelt meg a résztvevőkre vonatkozó szabályzatban leírtaknak. A versenyzőt a kizárás előtt értesítettük, hogy adatlapja nem felel meg a szabályzatnak, ezért törlésre kerül."
 

– mondta el kérdésünkre Finna Gábor.

Az erdélyi lány ezen a szabályponton csúszott el:

A versenyző kijelenti, hogy korábban nem készült róla akt, félakt vagy pornográf fénykép, vagy filmfelvétel, ilyen jellegű felvételek készítésére, közzétételére vagy terjesztésére jogokat nem adott el senkinek. A versenyző tudomásul veszi, hogy amennyiben a fenti szabályzatban foglaltaknak nem tesz eleget, illetve a fenti szabályokat megsérti a szervezőség kizárhatja a versenyből.

Márpedig VV Edina nem csak mellett villantott a villában, VV Lacival többször is szexeltek a kamerák előtt, így dugós jeleneteiket a fél világ láthatta. A kizárás valószínűleg nem fog igazán jót tenni a lány önbizalmának, hiszen már eddig is nagyon csúnyának tartotta magát.

Edina egyébként a Facebookon háborgott a döntés miatt: 

"Jogtalanul inaktiváltak az adatlapomat az Erdély arca című verseny "fantasztikus" szerkesztői!!!! Remélehetőleg elmondom,hogy milyen szegyentelen dolog áll e mögott a Fókuszban!!! Ennyivel tartozom mindazoknak akik rám szavaztak !!!Sms penzekkel mi lesz?! a sok szavazat alltal ossze gyult osszeggel mi lesz ?!"