„Három csodálatos évet töltöttünk együtt. Nagyon inspirált a szexualitás vele, és tudom, hogy hamarosan újfajta szexuális élményeket fogok megtapasztalni, de ez még így 25 évesen is félelemmel tölt el. Én bízok abban, hogy az a férfi, akit kiválasztok, a testemet és a lelkemet is egyszerre kívánni fogja" – kezdte ezzel kitárgyalni a szexuális életét Cinthya Dictator a Borsnak. Aztán olyan őszinteséggel folytatta, amilyenre valószínűleg senki nem számított – egyébként nemrég a Facebookon írta, hogy a lapokat nem érdekli a diplomavédése

„Az első szexuális élményem nem csak nekem volt borzasztó, hanem egyébként a barátomnak is. Azt mondta, hogy a legrosszabb szexuális élménye voltam, mert végig sírtam, be voltam feszülve, és azt mondta, hogy most már akár a halál is jöhet"

És még ezt is tudta fokozni:

„Sokan azt gondolják, hogy a szexet el kell húzni akár 40 percig is és attól menő a férfi, ha ezt sokáig tudja csinálni. Mi nők ezt úgy hívjuk, hogy „reszelés”. Ez egyáltalán nem jó nekünk és a végén már fáj"

Nem lennénk most Varga Viktor helyében, de Cinthya Dictator jövőbeni férfijai helyében sem: elég szépen kitárgyalta a szexuális életét, amiben az elhangzott mondatok szerint úgy tűnik, nem sok örömét lelte. A volt műsorvezetőnő most diplomázik, kiállítása is nyílt.