Itt meg mi folyik?

Megint megnéztük, mit írtak a héten megjelent bulvár-hetilapok, és kiszedtük belőlük a lényeget. Korábban itt csináltunk ilyet.

Story

A címlapon Rékasi Károly és Pikali Gerda színészek, akik nagyon boldogok. A lap ízléses gondolatmenettel világít rá, hogy Rékasi korábban Détár Enikő színésznő férje volt, és akkor nem volt ennyire boldog. „Hiszen nagy szerelem volt az övék, de Enikő az a fajta színésznő, aki sokat tesz azért, hogy pályáján évről évre sikeresebb legyen. Energiáinak nagy részét - a család mellett  - saját karrierjének építése emésztette fel, ami komoly sikerekhez juttatta ugyan, ám egyfajta versenyhelyzet alakult ki kettejük között. Csakhogy  a hátrányos helyzetből induló Rékasinak a lelke mélyén valószínűleg másféle szeretetre volt szüksége.” Nehéz eldönteni, hogy ez nettó tahóság, vagy van benne aljasság is, úgyhogy lapozzunk!

Hunyadi Donatella, Kiszel Tünde lánya tényleg modellalkat: 14 éves, 175 centi. Zeneművészeti szakközépiskolába megy ősztől, és érdekeseket mond. Például: „Nem könnyű Kiszel Tünde lányának lenni, de én szeretek. Bár saját naptárat én biztos, hogy soha nem fogok megjelentetni. [...] Ő erős és okos! Soha nem volt menedzsere, tanácsadója, mégis megcsinálta magát. Évtizedek óta szerepel a médiában, a mai napig keresik.”

Fontos rovatból három is van: Medveczky Ilona sztártanácsa úgy hangzik, hogy „Számomra ismeretlen a mai fiatalok felfogása, mert csak a mának élnek. Nincs jövőképük - de talán ők csinálják jól, hiszen nem tudhatjuk, mit hoz a holnap”. Az ingyenes nyári szórakozások közt ez a tipp is meglapul: „nézzünk csillagokat! Felismerjük, melyik a Göncölszekér, vagy a Nyilas csillagképe? Próbáljuk meg kitalálni segítség nélkül!”. A heti recept címe pedig „Keleti Andrea és férje, Zoltán zöld gazpacho”.

Hot!

Korda György és Balázs Klári táncdalénekesek úgy házasok 35 éve, hogy soha nem vesztek össze, még külön sem aludtak. Első csókjuknak egy szombathelyi étterem volt tanúja, nem érdektelen tény, hogy közben hagymás csülköt ettek. A mellékelt keretes írásból kiderül, Sarka Kata bárhol szexel a lakásban, csak az étkezőasztalon nem. Rubint Réka pedig így beszélt önmagáról: „egy nimfomán Rák vagyok. Tipikusan az a nő, hogy ha egy vagy két nap eltelik két együttlét között, akkor nem lehet hozzám szólni. Igénylem.”

Egyéb családi ügyek: Várkonyi Andrea híradós a családja, vagyis Bochkor Gábor műsorvezető és a lányuk nélkül utazott nyaralni Dél-Amerikába, de ez a történet minden résztvevőjének oké. A kétheti távollét Bochkor szerint jár gyereke anyjának, és „nem látom magam előtt az a filmet, hogy venezuelai macsók csapják neki a szelet, és felszedik”. A képes összeállítások nagy része arról szól, hogy ki hogyan neveli a gyerekeit, főleg, ha elvált, vagy válik. 

Megtörtént: Kis Grófo akkora mainstream sztár lett, hogy családostul szerepel egy bulvárhetilapban. Feleségével való kapcsolata így kezdődött: „nálunk szokás, hogy eljárunk az ismerős családokhoz, megnézni, hogy vannak-e ott szép lányok. Tündével egy keresztelőn találkoztunk, ő már ismert az internetről, így kért tőlem egy fotót. Azt mondta: megálmodta, hogy velem fog családot alapítani. Mit mondjak, ráérzett!”. Azóta két fiuk lett, Lacika és Armandó.

A lap egy Szőke Zoltán interjúval zár: a színész megtalálta a lelki békéjét, és most először készültek róla fekete-fehér fotók. Ezt ő mondja, nem mi. Meg azt is, hogy tíz éve nem néz tévét, és nem olvas újságot. Ha adhatunk egy tippet, ne ma kezdje el, nagyon szomorú lesz. 

Egy fotóösszeállításból kiderül, a lap szerint Cseke Katinka „hajlamos elhagyni magát, főleg, ha szerelmi bánat emészti”, és itt talán le is tesszük az újságot.

Best

Csomor Csillának hét éve nincs párkapcsolata. „Lemondtam már arról, hogy saját gyerekem legyen. Régebben a karrierem miatt nem tudtam volna teljes állású anya lenni, aztán megfelelő társ nem volt hozzá. Negyvenéves koromban pedig végleg elengedtem ezt a vágyamat” - így a színésznő.