Nem csak szexik, vagy irtó jó nők az idei Magyarország Szépe finalistái, de kőkemények is. Vasárnap derül ki, ki a legszebb, de azt már most megtudtuk, hogy a szépek közül már meg is van, ki a  legsportosabb csaj. Az idei versenyen ugyanis még nagyobb hangsúlyt kapott az edzés:

„A sport nagyon fontos a Miss World világversenyen, így természetesen a hazai megmérettetésen is jelentős szerepet kap. A lányok többsége napi szinten edz, több élsportoló is van közöttük, ezért elég nehezek az edzések. A sport verseny is nagyon nehéz volt, komoly erőpróba volt a szépségek számára. Szerencsére igazán kitartóak a csajok, így fergeteges hangulatú volt a házi verseny" –  nyilatkozta a Magyarország Szépe sajtófőnöke, Réti Dóra. 

Szépségkirálynő és fitneszbajnok segít az edzésben

Ő az: 

Kocsis Alexandra egyébként korábban pont Sarka Kata szépségversenyén tűnt fel, most pedig ő a finalisták sportmentora. A Velvet megtudta, hogy a lányok igazi katonás edzésrendet követnek és harcosok módjára versengenek egymással – már ami a háziversenyeket illeti. Felkészülésükben egy egykori szépségkirálynő, mára már sikeres fitneszmodell segít nekik. Kocsis Alexandra nem csak az edzésprogramot állította össze, de diétás tanáccsal is ellátja a lányokat, nem mellesleg pedig ő találta ki annak az akadálypályának a feladatsorát, amit a lányoknak teljesíteniük kellett. Kinézné egy szépségkirálynő-jelöltek, hogy sárban kúszik, cölöpökön ugrál, vagy falat mászik? A háziversenyen információink szerint pontosan ilyen versenyszámok voltak az akadálypályán, a lányok pedig állítólag nem hisztiztek, hanem keményen helyt álltak. 

„A spartan race csapattal egy különleges mászófalakkal és kúszó alagúttal színesített  pályát építettünk a lányoknak. A legjobban ezt a házi versenyt vártam, hiszen szépségkirálynőknt és mentorként is értékeltem őket. Itt megmutathatták a kitartásukat és azt, hogy mennyire képesek saját magukat is legyőzni ha kell. Meglepetésemre azt láttam amit szerettem volna, a lányok egytől egyig minden erejüket beleadták, hogy a címet megnyerjék" – árulta el a fitneszbajnok, aki három szépségkirálynői címe után állt fitneszversenyzőnek, idén megnyerte a Fitbalance-t, és Európa tíz legjobb fitneszmodellje közé is bekerült.

A versenyt végül Késmárki Enikő Rebeka nyerte, így ő lett az idei Miss Sport, a pályát pedig csak Kocsis Alexandra, de Kulcsár Edina is végigcsinálta. Nézzék: 

A Miss Sport feladatait persze nekünk is ki kellett próbálni Edinával.