A Való Világ egykori győztesét megbüntették, mert autójával begurult a behajtani tilos tábla mellett posztoló rendőr mellé, hogy megkérdezze, miért van az útszakasz napok óta lezárva. A Bors szerint az egyenruhás állítólag elküldte a picsába, ezért feljelentette.

„Rögtön igazoltatott, és megbüntetett harmincezer forintra. Ezzel semmi baj, mert jogos. Csakhogy nekem feltűnt, hogy akik mögöttem behajtottak, azokat nem bírságolta meg senki. Megkérdeztem, hogy a büntetés a személyemnek szól-e, és engem miért szegregál? Az volt a válasza: „Alekosz úr, el lehet húzni a büdös p***ba!” Vagy húszan nézték, hallgatták végig a jelenetet. Elmentem hát a kapitányságra, és feljelentést tettem a stílus miatt. Úgy gondolom, így nem ildomos kommunikálni. Úgy vélem, az egyenruha önmagában zárja ki az efajta modortalan kocsmai kommunikációt, főleg a kötelék tekintetében" – idézte fel a lapnak Alekosz.

Az exvillalakónak a rendőrségen a szerinte idegesen reagáló ügyintéző hölggyel is sikerült összevesznie, majd a bűnügyi osztály vezetőjével osztotta meg panaszait. Azt a választ kapta, hogy majd a főkapitány dönti el, kivizsgálják-e az ügyet. A görög bízik benne, hogy bocsánatot kérnek tőle, a főkapitány pedig megfogadja a tanácsát, és a befizetett büntetésből illemtanórákra küldi beosztottait.