Fiaival érkezett haza Mallorcáról az egykori tévés, írja egyik olvasójára hivatkozva a Blikk

„Mallorcáról jöttünk haza a párommal, s ugyanarra a repülőre foglaltunk jegyet, mint Palikék. A felesége viszont nem volt velük" – mesélte a lapnak az informátor. „Alaposan meglepődtem, amikor megpillantottam őket. Budapesten egy hölgy várt rájuk, szerintem László nagylánya volt, mindenesetre a gyerekek, amikor megpillantották, azonnal a nyakába ugrottak."

A Blikknek egy másik informártor arról is beszélt, hogyan él a spanyol szigeten a volt Forma 1-es kommentátor és Marsi Anikó.

„Egy helyen sportolnak a gyerekeink, így sűrűn találkozom velük. Teljesen hétköznapi család benyomását keltik, mindig közvetlenek. Ha csak teheti, Laci és Anikó együtt viszi a srácokat óvodába, iskolába. Egymás között mindig magyarul beszélnek, de a fiúk spanyolul és angolul is folyékonyan tudnak, ahogy Anikót is hallottam már mindkét nyelven társalogni. A gyerekek egyébként fociznak és karatéznak, a szülőknek pedig olyannyira nincsenek sztárallűrjeik, hogy a családfő például rendre beszáll futballozni a többi apukával egyetemben az edzések végén."