image1v

Öngyilkos lett a frissen megválasztott szépségkirálynő exe

MJ
2015.06.26. 07:17

A napokban megrendezett Miss World Hungary győztese, Kiss Daniella arról beszélt a Blikknek, hogy exe néhány hónappal ezelőtt felakasztotta magát. Kiss azt mondta, hét évig voltak együtt, de miután kiderült, hogy a férfi megcsalta, szakítottak.

Volt úgy, hogy azt mondta, bevett száz darab altatót, majd letette a telefont. Riadtan telefonálgattam a testvéréhez, s kiderült, otthon ül, nézi a tévét. Egy másik alkalommal azt mondta, kiugrik az ablakon, és a mélybe veti magát. Akkor is kiderült, hogy csak az én szívemet próbálta így megenyhíteni. Aznap, amikor eldobta az életét, talán akkor is csak engem akart próbára tenni. Később tudtam meg, hogy lefotózta magát, ahogy a nyakába rakta a kötelet, de elküldeni már nem tudta. [...] Ami történt, feldolgozhatatlan. Tudom, hogy nem tehettem semmit, de mégis szörnyű együtt élni azzal az érzéssel, hogy a szerelmem öngyilkos lett. Gyakran mardos a gondolat, hogy a súlyos depresszióján kívül az is oka lehetett a tettének, hogy szakítottam vele

– mondta a Blikknek Kiss Daniella, aki szeptemberben utazik Kínába, a világversenyre.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy  06 80 820 111  telefonszámot! Online segítséget itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.