Tegnap bejelentették, hogy az Amerikai Egyesült Államon egész területén legális lett a melegházasság. Ennek kapcsán rengeteg celeb adott hangot örömének az Instagramon vagy a Twitteren. Miley Cyrus nem is olyan rég jelentette be, hogy biszexuális, azonnal hírbe is hozták Stella Maxwell modellel. Nem meglepő, hogy ő szinte az elsők között reagált a hírre egy képpel. "Köszönöm Amerika, hogy mostantól nem csökkentik 50 százalékkal az esélyem, hogy megtaláljam az igaz és örökké tartó szerelmet" - írta a képéhez. 

A photo posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Sir Ian McKellen is megünnepelte a hírt, hiszen ő is régótamelegjogi aktivista. Ő és szerelme, Derek Jacobi egy videóban örülnek, amelyben Jacobi megkérdezi McKellentől, hogy hozzámegy-e, aki azt válaszolja rá, hogy igen, mert most már megteheti. Ezt a videót tette ki az oldalára McKellen egyik legjobb barátja,  Patrick Stewart is.

Lady Gaga zászlóval ünnepelte, hogy sikerült túllépni az előítéleteken

A photo posted by @ladygaga on

  Kelly Osbourne Amerika történelmének egyik legfontosabb napjának tartja a tegnapit, bár a kutyája a képen úgy néz ki, mint aki inkább labdát kergetne, a kertben a bulizás helyett:

  Leonardo DiCaprio képén pedig a Fehér Ház lett szivárványszínű: 

  A legtöbb híresség megszólalt az ügyben, további képeket és bejegyzéseket itt talál.