08-rekasikaroly

Rékasi Károly, a Barátok közt színésze Budapesten a XXII. kerületben a motorjával egy autóval ütközött - írja a Hír24. A színész a balesetben megsérült, kórházba kellett szállítani, de az állapotáról egyelőre nem tudni semmit, a sorozat sajtósa a lapnak csak a baleset tényét erősítette meg. A baleset nem sokkal délután egy előtt történt, a rendőrség vizsgálja annak körülményeit, csak Rékasi sérült meg a balesetben.

Update: Egy Facebookon megjelent, elvileg a helyszínen készült fotó alapján a baleset elég durva volt, a posztoló azt írta, Rékasi nagyot szaltózott a motorjával, és az autó és a környék állapotából kiindulva nagyon kemény lehetett a csattanás. A poszt azt is sugallja, hogy az autó vezetője okozta a balesetet.

Update 2: Az Országos Mentőszolgálat annyit mondott a balesetről a Velvetnek, hogy a helyszínről egy férfit súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba. Az információink szerint a Honvéd Kórházba.

Update 3: A Blikk úgy tudja, Rékasinak a medencéje, a törzse és a feje sérült a balesetben, az orvosok holnap döntenek arról, hogy szükség van-e műtétre.

Update 4: Több lap is azt írja, köztük a Blikk, a Bors és a Hír24 is, hogy a színészt a baleset után a kórházban lélegeztőgépre kellett kapcsolni. Állapotáról a családja kérésére továbbra sem lehet biztosat tudni.