1140

Kitagadta apja Kate Hudsont

2015.07.05. 15:23

“Többé nem vagyok hajlandó az enyéimként kezelni Olivert és Kate-et” - hangzott el a Daily Mailes interjújában Bill Hudsontól. A kijelentés tulajdonképpen a legsúlyosabb dolog, amit egy apa tehet: Kate Hudson és testvére apja mostantól nem tekinti a gyerekének őket, és tudomást sem hajlandó venni a létezésükről. Az erős mondatokat a gyerekek provokálták ki: Oliver Hudson apák napjára meg is osztott egy közös képet Instagramon apjával “boldog elhagyás napját” szöveggel, Kate Hudson pedig ugyanerre az alkalomra egy Kurt Russell-lel közös fényképet posztolt, aki a nevelőapjuk.

A sztoriban az az érdekes, hogy látszólag nem különösebben a gyerekekkel van a baja Bill Hudsnonnek, hanem az anyjukkal, Goldie Hawnnal. A zenész 1976 és 1982 között élt házasságban a színésznővel, de nincsenek túl szép emlékeik egymásról. Állítása szerint azóta romlott meg a viszony, mióta Hawn együtt van Kurt Russell-lel. „Amikor szétmentünk, minden rendben volt, aztán összejöttek Kurttel, minden megváltozott. Hirtelen én lettem a szemét, és ezt adták elő a gyerekeknek is. Megkérdezném tőle, hogy miért szemétkedik velem, és mondja azt, hogy egy vacak apa vagyok, de csak annyit mondana nevetve, hogy ez teszi jobbá a történetet” – fakadt ki Hudson.

A férfi szerint Hawn sajtónak előadott fikciója szép lassan valósággá vált mindenki fejében, és a 36 és 38 éves gyerekei egyszerűen kizárták őt az életükből. „Goldie azt akarta, hogy a Kurttel közös életük igazi tökéletes családi idillnek tűnjön, és ennek én nem lehettem része” – mondta Hudson. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy Kate és Oliver Hudsont tényleg Kurt Russell nevelte fel, miközben a zenész új családjával foglalkozott inkább.

A photo posted by Kate Hudson (@katehudson) on

Bill Hudson ennél messzebb is ment: „Öt gyerekem van, de csak hármat ismerek el magaménak. Megkérném, hogy ne is használják a Hudson nevet, nem részei többé az életemnek. Oliver támadása aljas volt, ő számomra halott. Épp úgy, mint Kate. Sajnálom a veszteségüket” – zárta le a témát a 65 éves férfi.