Megszólalt a floridai prostiügyben Éden Niki

2015.07.08. 07:09

A Bors tegnapi számában írt arról, hogy egy floridában lebukott,magyarokból álló banda olyan lányokat is futtatott Amerikában, akik az Éden Hotel egykori szereplői voltak.

Bár neveket nem közöltek, és csak kitakart képekkel illusztrálták információikat, az egyik fotón magára ismert Éden Niki, vagyis Bognár Nikolett. aki nyilatkozott is a lapnak az ügyben, és elmondta, ismeri a szervezőket.

„Való igaz, az egyik képen én vagyok, Floridában készült tavaly ősszel. Az Éden Hotelben a párom Krisztián volt, a műsor után ő Amerikába utazott. Nagyon jóban voltunk ezután is, leveleztünk. Többször csábított, hogy menjek nyaralni. Amikor kiutaztam, volt az a barátnője, akivel a képen vagyok. Engem soha nem érdekelt, mivel foglalkoznak, megvolt a saját életem. Felháborít, hogyha valakinek ilyen a külseje, kimegy Amerikába és ilyen embereket ismer, rögtön megvádolják, hogy örömlány" - mondta feháborodva Bognár.

„Azt is elismerem, ők vették meg a repülőjegyem, de azért, mert így sokkal olcsóbb volt. Rosszkor voltam rossz helyen. Több ezer lány járhatott kinn, és pont engem vesznek elő. De so­sem szorultam rá, hogy ilyen munkát végezzek."