Eszkalálódik Johnny Deppék kutyabeviteles botránya: bár május végén azt írtuk, Johnny Depp 10 évet is kaphat, a People szerint inkább felesége, Amber Heard viszi majd el a balhét.

A házaspár még májusban repült Ausztráliába forgatni, ahova magukkal vitték két kutyusokat, Pistolt és Boot is. Azt azonban elfelejtették (vagy nem akartak tudomást venni róla), hogy a szigetország rendkívül szigorú állatbeviteli előírásokkal rendelkezik, így most Amber Heard ellen vádat emeltek illegális kutyacsempészet miatt. Ügyét szeptember 7-én tárgyalja a bíróság, a maximálisan kiszabható büntetés pedig 10 év börtön és 75 ezer dollár, azaz 21 millió forint pénzbüntetés.

Heard jogi képviselője, Bill Potts kérvényt nyújthat be, hogy eljárjon a helyette, azonban az ügy komolyságát tekintve valószínűleg Heardnek személyesen kell majd megjelennie. A védőügyvéd azt is elmondta, hogy valószínűleg nem vár börtön a 29 éves Heardre, hiszen az állatokat a 72 órás határidőn belül visszaszállíttatták az Egyesült Államokba. Johnny Depp még nem kommentálta az esetet.