Nemcsak azért nagy pech a Jóbarátok Joey Tribbianiját alakító Mett LeBlanc számára, hogy három éve összerúgta a port édesapjával, mert a kapcsolat még most is feszült, hanem azért is, mert az nemrég a sajtónak kotyogta el fia titkait – tudtuk meg az Uproxxtól.

Jól szórakozott a fiam. Még az egyik lánnyal, Jennifer Anistonnal is kapcsolata volt. Az öltözőben csinálták. Ő maga mesélt róla. Ez egyébként akkor volt, amikor Aniston még Brad Pitt-tel volt házas

mondta a jóindulatúnak kicsit sem, szenzációhajhásznak azonban sokkal inkább nevezhető Paul LeBlanc, majd hozzátette: bár fia jóképű volt, mint minden színész Hollywoodban, sajnos csúnyán öregszik. „Nem az a típus, aki akkor is formában tartja magát, ha éppen nem forog a kamera" – mondta.

Ön kinek hisz?

A történet azért is szép, mert Aniston anno pont azért nyújtotta be a válókeresetet, mert megtudta, Pittnek viszonya volt Angelina Jolie-val. Mindenesetre a HollywoodLife szerint Aniston sajtósa mindent tagad.

Most pedig szép csendben idetesszük azt a jelenetet a sorozatból, amikor LeBlanc és Aniston hosszú csókot volt – a rájuk nyitó David Schwimmer helyére pedig képzelje oda Brad Pittet.