Amíg ön a legtöbb magyarhoz hasonlóan az elmúlt napokban egész nap azt várta, hátha jön este egy frissítő vihar, addig a celebvilág nem volt tétlen, szépen megosztották a világgal, hogy éppen mit csinálnak, ahogy azt illik. Ezeket a posztokat érdemes megnéznie, ha lusta végigtúrni az internetet.

Vajna Tímea például folytatta a bikinis pancsikálást az állatkerti medencére hasonló szerkezetben, aminél minden érdeklődő kényelmesen meg tudta tekinteni a fenekét a tangás Sugarbird bikinijében.

Osvárt Andrea az egészséges életmódra esküszik a kánikulában, almát, barackot és szilvát vett. Horváth Éva is arról posztolt ma, hogy emberi lény, és ezért szokott enni. Ma például kecskesajtot evett.

Mihalik Enikő egy másik híres, magyar modellel, Hódosi Anitával bújt ágyba. LEHET, HOGY RUHA SEM VOLT RAJTUK!

Mihalik egyébként azt írta a képhez, hogy ottalvós bulit tartottak.

Kim Kardashian azt állította, hogy az ezen a linken található Vogue-címlapon smink nélkül látható. Innen küldenénk neki egy MUHAHA-t.

Olivia Wilde péntek este forgatott, de legalábbis dolgozott valamit, ami nem volt az ínyére, mert a világ nagy részéhez hasonlóan pénteken vedelni szeret. Najó, partikázni. Ezzel a lenti arckifejezéssel fejezte ki nemtetszését.

A végére hagytuk Tóth Gabit, akinek a képével tökéletesen együtt tudunk érezni, és üzenjük neki, hogy kitartás! Mindjárt jön a zuhé!