A magyar gyártású sorozatok valamiért nem szeretnek igazán erőszakot mutatni. Talán ebből is következhet az, hogy amikor már elkerülhetetlen pár jó ütés, akkor egészen elképesztő mélységekbe képesek süllyedni a készítők. Most bemutatjuk a három legnépszerűbb sorozat legsúlyosabb produkcióit, önnek pedig csak az a dolga, hogy megdöbbenjen ezen a hihetetlen mennyiségű akción.

Ferenc vs József  Jóban Rosszban

A Jóban Rosszban annyira békés sorozat, hogy csak egy keményebb akciót találtunk: itt Kalem József menti meg a helyzetet, mivel Fecó megtámadja Verát. Szegény lány nagyon megijedt, de a Kembe Sorel által alakított férfi egyetlen ütéssel pontot is tesz az ügy végére.

Vágási Feri vs bunkó autós (Szomszédok)

A Barátok köztnek Bartha Zsolt a verekedő embere, a Szomszédoknak Vágási Feri. Szemben kollégájával, ő általában csak jó ügy érdekében használja az öklét, itt például egy nagyképű autóst tanít némi jó modorra. Kicsit rontja az összképet, hogy Matyi nevű fia közben úgy elmenekül, hogy meg se találja senki.

Vágási Feri vs utcai suhanc (Szomszédok)

Naná, hogy Vágási Feriről van szó! Ha nem lenne neki elég verekedési motiváció az, hogy pár utcai suhanc megtámadja Almát, még egy rasszista beszólással is felpaprikázzák a magyar Chuck Norrist. A végkimenetel nem persze nem kérdéses.

Zsolt vs Krisztián (Barátok közt)

A Barátok közt történetének talán legepikusabb küzdelméről van szó: miután Bartha Zsolt megverte hitvesét, Krisztián névre hallgató öccse meglátogatta, és jól elagyabugyálta. Elképesztő indulatok, felsőbb igazságtétel, és már a helyükre is kerültek a dolgok a Mátyás téren.

Bárki a Barátok köztből vs bárki a Barátok köztből

Sajnos külön-külön valamiért nincsenek igazán jól dokumentálva a Barátok közt legsúlyosabb verekedései, de szerencsére itt egy Mortal Kombat soundtrackkel felturbózott montázs, amiben legalább nagyjából benne van, mennyi tesztoszteron és agresszió mutatkozik meg a Mátyás téren nap mint nap!