Hujber Ferencet taszítják a gazdagok

2015.07.28. 07:25

A színész azért nerm utazik külföldi luxusnyaralásra, mert nem bírja a pénzes turistákat, akiknek szerinte sem intelligenciája, sem stílusa,  írja a Bors.

„Nagyon vigyázok, hogy sose utazzam luxushelyre, mert akkor olyan lennék, mint azok az embe­rek, akik pénzben mérik a nyaralást" – nyilatkozta Hujber a lapnak, és kihangsúlyozta, nem anyagi okok miatt nem viszi családját drága helyekre nyaranta. 

„Teljes mértékig elvi okai vannak. Rengeteg helyen jártam, és a kifizetett összeg csak nagy ritkán találkozott a szolgáltatás minőségével. Az étterem kizárólag azért drágább, mert Michelin-csillagos, az ötcsillagos szálloda semmivel nem nyújt többet, jobbat, mint a négycsillagos, és sorolhatnám. Ráadásul az a tapasztalatom, hogy azok a gazdag embe­rek, akik az ilyen nyaralásra eljutnak, általában a pénzük mellé nem kaptak sem stílust, sem műveltséget, sem intelligenciát. Az emberek ezerszer érettebbek, intelligensebbek, kulturáltabbak egy sokkal kevésbé felkapott, családiasabb helyen. Ha valami divatos, onnan menekülök."

Hujber azt is elárulta, ha van szabadideje, gyerekeivel a leányfalui strandon lazít.