De ez a Bors szerint nem az ő hibája, hanem egy tolvajé, aki lenyúlta az iratait, majd visszaélt az adataival. Az ügy mindenesetre elég kellemetlen a számára, mert végrehajtás alá került a tulajdonrésze, és ameddig nem fizet, blokkolhatják a Magyarország Szépe Kft. működését.

„Ez egy roppantul bosszantó ügy. Egy olyan internet-előfizetésről kapok hónapok óta fizetési felszólításokat egy bírósági végrehajtótól, amihez semmi közöm, egyedül annyi, hogy az én nevemben kötötte valaki az egyik internet-szolgáltatónál egy nyírségi faluban. A csekkeket nem vette át ez az ismeretlen, így a bírósági fizetési felszólítások már nálam landoltak. Először nem is foglalkoztam ezekkel a nyolcvanezres nagyságrendű számlákkal, nem is tudtam, hogy miről van szó, de amikor sokadjára kaptam kézhez, utánajártam a dolognak. Ekkor derült ki, hogy visszaéltek az adataimmal.” - árulta el a lapnak Sarka Kata.

A csaló ugyanaz az ember lehet, aki körülbelül hét éve ellopta a Toyotáját, benne az összes iratával. Ezeket használhatta fel a telefonos szerződéskötéshez. Sarka Kata saját bevallása szerint már megtette a megfelelő jogi lépéseket az ügyben, a csekket pedig befizette, de az összeg a bírósági szünet miatt még nem érkezett meg a rendszerbe.