Egy alabamai kislány, Maegan Johnson 7 éves korában ütőértágulat miatt került kórházba, majd agyvérzést kapott, és egy tíz órás agyműtéten esett át. Az orvosok azt mondták a szüleinek, hogy semmire jóra ne számítsanak, de aztán észrevették, hogy a lány milyen jól reagál Britney Spears Toxic nevű slágerére. Ezután beépítették a számot a terápiájába, ami olyan hatásosnak bizonyult, hogy a Jezebel szerint a tini teljesen felépült.

A gyerek az operáció után már kommunikálni se tudott, ezért depressziós lett. Amikor azonban lejátszották neki a dalt, mosolyogni kezdett, és megpróbálta a ritmusra mozgatni a csípőjét és a karjait. Az orvosok ezért úgy döntöttek, hogy beveszik a Toxicot a kezelésébe. Ugyan hat év kellett hozzá, hogy rendbe jöjjön, de Maegan Johnson ma már olyan jól van, hogy kitett a Facebookra egy videót, amin a slágerre táncol.

#justkeepdancing Ellen please read this. I am 13 years old from Phenix City, Alabama. When I was 7 I had a ruptured...

Posted by Maegan Johnson on Wednesday, June 3, 2015

A csodás gyógyulás híre Britney Spearshez is eljutott, aki kirakta a felvételt a saját oldalára.
„Köszönöm, hogy megosztottad ezt a hihetetlen történetet, Maegan! Hihetetlenül inspirálsz engem, és megérintett, hogy a zeném segített átvészelni neked ezt a nehéz időszakot. Táncolj tovább, édesem! Csodálatos vagy!” – írta a videó mellé az énekesnő.