1997-ben, az akkoriban nagyon menő brit lánybanda, a Spice Girls interjút adott a Rolling Stone magazinnak, amit most előkapart a Buzzfeed. Az interjúból pedig kiderül, hogy az öt énekesnő totálisan szart mindenre, így boldogan beszéltek mindenről. Olyan dolgokról is, amit nem feltétlenül akart tudni a nagyvilág.

Íme a hat legbizarrab részlet az interjúból:

1.

Az interjú azzal kezdődött, hogy Mel B, vagyis Melanie Brown elővett egy textilzsebkendőt(!), amivel elkezdett turkálni az orrában. Geri Halliwell erre csak annyit mondott akkor:

Mindenki túrja az orrát. Még Clinton elnök is túrja az orrát

És nyilván igaza van, de én eddig azt hittem, hogy textilzsebkendőt csak a hatvan éven felüliek használnak.

2.

A textilzsebkendőnél viszont mérföldekkel erősebb volt az a sztori, ami Tajvanon esett meg Geri Haliwellel és Mel C-vel, vagyis Melanie Chisholmmal. A két énekesnőnek pisilniük kellett, de nem találtak vécét, ezért bementek valami bálterembe – arra nem tértek ki, hogy pontosan hol –, ahol

találtak pár törölközőt, és jobb híján azokat pisilték össze,

majd otthagyták a sarokban.

3.

Hasonlóan szórakoztatónak ítélték meg azt a sztorit is, mikor Mel B nem talált hajgumit, ezért egy használt bugyival kötötte össze a haját. Arra már nem tértek ki, hogy kinek a használt bugyija került a hajába.

4.

És ha mindig is érdekelte, hogy a Spice Girls tagjainak milyen a havi vérzése, most végtelenül bodog lesz, mert '97-ben ezt is megosztották a világgal. Geri Halliwellnek rendszertelen volt akkoriban, Mel B-nek és Emma Buntonnak normális volt, Victoria Beckhamnak (akkor még Addams) viszont ahogy fogalmazott:

mint a Niagara.

5.

Gari Halliwell arról, mikor belemarkolt Károly herceg fenekébe:

Nem volt rossz. Hány éves is? Ötvenvalamennyi? Olyan volt, mint a vízágy.

Amihez Mel C gyorsan hozzátette:

Károly herceg visszatartotta a fingot is, mikor meglátott minket.

6.

És az utolsó, de annál bizarrabb rész, mikor Geri Halliwell feltette a kérdést, hogy mi a legnagyobb élvezet, majd gyorsan meg is válaszolta azt:

Mikor majd összepisálod magad, aztán elmész és pisilsz.

És tudod mi az, ami ennél is jobb?

– folytatta Mel C.

Mikor szarsz?

– kérdezett vissza Mel B.

Nem. Hanem mikor baromi hideg van, és a pisid pedig meleg

– zárta le a fontos kérdést Mel C.

Hát ilyen volt a Spice Girls, a 90-es évek legnépszerűbb lánycsapata.