A Blikk szerint a gyerek elesett, és beütötte a homlokát az élményfürdőben. Olyannyira, hogy szétnyílt a fejbőre. A vérző fejű gyereket a mentők kórházba szállították. Ada és másik fia kocsival mentek utána.

Ada és ikerfiai a Kacsafutam nevű rendezvény sajtóeseményén vettek részt az élményfürdőben. A program hivatalos része már véget ért, ám a műsorvezető még interjúkat adott az újságíróknak, miközben a kicsik elmentek játszani. Ekkor történt a baleset. A vérző fejű kisfiú a lap szerint a saját lábán ment el a mentőhöz, ami kórházba szállította. 

Update: "Miután vége lett az eseménynek, a gyerekek szóltak, hogy csúszdázni akarnak. Mondtam nekik, hogy 10 percük van, aztán indulunk. A "hagyma" nevű csúszdán mentek egy kört. Amikor leértek, a Bence szólt a Bálintnak, hogy hahó, vérzik a fejed. Valószínűleg csúszás közben verte be, de nem fájt neki, ezért észre sem vette. Szerencsére a látvány ijesztőbb volt, mint maga a sérülés. A kórházban megnyugtattak minket, hogy nem lett komoly baja. Összeragasztották a sebét, majd jöhettünk is haza." - mondta el a Velvetnek Ada.