Kirsten Dunstot a címlapjára tette a Town&Country magazin, amiről még a büdös életben nem hallottunk, de ha máshogy lenne, akkor sem készülhettünk volna fel erre a fotóra, amelyet a színésznőről készítettek. Íme, csodálják, kattintásra megnő.

Dunst, bár ez a képről nem derül ki, harminchárom éves színésznő, akinek a teste teljesen normális, a feje is arányos, minden végtagja megvan, és nagyon csinos. Talán smink nélkül jobban fest, mint egyébként.

Vagy tessék, itt egy másik kép róla.

Hogy ehhez képest miért kellett neki tányérfejet, lufimellet, kacska karokat, hullalábat és terheshasat csinálni, hát passz.

Viszont mondott érdekeset is, arról beszélt, hogy igazságtalannak tartja, ahogy a világ a színészeket kezeli. „Egészen nevetségesek az emberek színészek felé támasztott elvárásaik. Nem fair elvárni egy színésztől, hogy kiváló szónok legyen, és közben elég vastag legyen a bőre ahhoz, hogy az olykor fájdalmas kritikát is könnyen vegye, de közben, hogy jól végezze a munkáját, rettentő érzékeny legyen, és az érzéseire hallgasson. Szóval nem tehetsz mást, minthogy önmagad adod, akárki is legyél.” Bárcsak a címlapkatasztrófa megalkotói is elolvasták volna!

(People