Fontos update

A People azt írja, forrásaik megerősítették az esküvő tényét. A násznép hetvenfős volt, mind azt hitték, Theroux születésnapjára mennek.

Már a TMZ sem meri leírni biztosan, hogy mi történt, de közöltek néhány fotót egy buliról. A képeket szerdán (augusztus 5.) készítették Jennifer Aniston és Justin Theroux közös otthonáról – és ezek alapján arra következtetnek, hogy a két színész összeházasodott. (A képeket tehát itt lehet megnézni.) Azért ne dobjanak el semmit, mert néhányszor már történt ilyen hírbehozás, szóval ki tudja.

A híroldal forrásai szerint Aniston egy óriási, negyvennegyedik születésnapi zsúrt rendezett szerelmének, amelyre Howard Sternt, Chelsea Handlert és Lisa Kudrowt is meghívták. Csakhogy a fotósok megörökítettek egy torta-becipelést, a tortán pedig két figura volt, egy férfi és egy női muppet. Gyanús, mi?

Van még: egy lelkipásztort is láttak, Bibliával a kezében, illetőleg az elmúlt héten egy gigafészer épült a kertben, hogy a temérdek széket, asztalt, miegyebet elhelyezhessék benne. A medencét is lefedték, hogy nagyobb legyen a hasznosítható terület. Az alkalmazottak pedig egész héten nem vihettek be telefont a házba, még a parkolás is tilos volt.

A pár hosszú évek (2011) óta együtt van, és már többször hírbe hozták őket esküvővel – ezért vagyunk szkeptikusak. Na de mit gondol ön, meggyőzi mindez?

Mi volt ez?